Debitare Baia Mare
Debitare Baia Mare
Relatii Clienti
+40 730 390 642 florin.mic@ramira.ro str. Vasile Lucaciu, nr. 160, 430402 Baia Mare, Maramures, Romania
+40 737 373 052 Luni - Vineri 08:00 - 16:00 melinda.koncz@ramira.ro

Tag

debitare

Debitare Laser

/ / / / / / / / / / /
Debitarea cu laser este una dintre cele mai performante metode de a tăia table de oțel, inox sau aluminiu. Totodată este o tehnologie ce diminuează considerabil timpii și costurile de producție. Piesele debitate nu au bavuri, sunt foarte puțin influențate termic, fiind ușor prelucrabile ulterior în cazul în care se vopsesc în câmp electrostatic sau […]

Debitare Jet Apa

/ / / / / / / / / / / / / / / /
Debitarea cu jet de apă este printre cele mai moderne metode de tăiere a materialelor. Se poate folosi pentru debitarea oricărui material, fără a modifica structura și fără a afecta termic piesele. Precizia, de asemenea, este foarte ridicată. Timpul de tăiere este de asemenea mai mare față de celelalte metode și difera la fiecare material.
debitare oxigaz

Debitare Oxigaz

/ / / / / / / / /
Debitarea cu oxigaz este una dintre cele mai rudimentare metode de taiere a metalelor. Avantajul fata de laser, de exemplu, este posibilitatea debitarii de grosimi mult mai mari. Piesele sunt afectate termic in functie de grosime (o data cu grosimea creste si avansul debitarii, piesa incalzindu-se semnificativ).

Debitare Profile

/ / / /
Debitare la lungime Executăm debitare la lungime a produselor lungi cu mașini de tăiat cu benzi și discuri. Pot fi debitate următoarele produse: Bare rotunde și pătrate Țevi Profile laminate la cald Profile laminate la rece Secțiuni laminate la cald (profile L,T,U,I)

Materiale

/ /
Daca doriti sa realizati un produs dar nu aveti suficient material, noi va stam la dispozitie cu un stoc vast de materiale de diferite grosimi si calitati. Debitam atat cu materialele clientului cat si cu ale noastre.